MOZART, ZANOX A NYITÁNYBAN

 

A Nyitányban a Reggeli Expresszben Hábetler András operaénekes, operarendező a július 16-i Mozart az egész világ – Önismereti koncertetről mesél, amelyet az Óbudai Társaskör Kertjében rendeznek meg, a FaReMiDo Operatársulat előadásában. A Vetítő rovat vendége Hodován Milán zenész, zeneszerző, akinek legutóbbi munkája a Zanox – Kockázatok és mellékhatások című filmzenei alkotás volt. Az Architektúrában, Nagy Marcellel hallhatnak beszélgetést a Fit out specialistával akivel, a munkahelyi környezet lesz a téma. Az embereknek olyan munkahelyre van szükségük, amely serkenti a kreativitást, az együttműködést és a kommunikációt, miközben csökkenti a stresszt és a szorongást.

 

MOZART AZ EGÉSZ VILÁG

Mozart az egész világ – Önismereti koncertet tartanak a Figaro házassága, a Don Giovanni és a Cosi fan tutte című műveken keresztül az Óbudai Társaskör Kertjében július 16-án szombaton, a FaReMiDo Operatársulat előadásában. Az előadásról Hábetler András operaénekes, operarendező beszél a Reggeli Expresszben.
A FaReMiDo társulat Hábetler András vezetésével mindig garancia a szórakoztató operaelőadásokra. A csapat egy kicsit másképp nyúl a klasszikus darabokhoz, mint ahogy az megszokott: sok improvizációval, helyzetkomikummal, akár beszélgetésekkel fűszerezve segít megérteni, megszeretni az opera műfaját.

ZANOX – KOCKÁZATOK ÉS MELLÉKHATÁSOK FILMZENE

A Zanox – Kockázatok és mellékhatások 2022-ben bemutatott sci-fi elemekkel átszőtt magyar romantikus filmvígjáték, Baranyi Benő első nagyjátékfilmje. A Nemzeti Filmintézet Inkubátor Programjának keretében, 67 millió forintos gyártási támogatással készült. 19 nap alatt, nagy részben Dunaújvárosban és Komlón forgott.
A zeneszerző, Hodován Milán, akinek már nem ez az első filmzenei alkotása. 2019-ben a Kapd el a ritmust! A sportvilág queer felforgatása című magyar dokumentumfilmhez szerezte a zenét, míg 2020 – Isteni kéz című dokumentumfilm zeneszerzője volt.
A filmzene album és a film teljes betétdal playlistje már meghallgatható Spotify-on és YouTube-on is. A Vetítő rovat vendége Hodován Milán zeneszerző.

HOGYAN SEGÍTHET A KÖRNYEZET A KÖZÖS MUNKÁBAN?

Az Architektúrában, Nagy Marcellel hallhatnak beszélgetést a Fit out specialistával akivel, a munkahelyi környezet lesz a téma. Az embereknek olyan munkahelyre van szükségük, amely serkenti a kreativitást, az együttműködést és a kommunikációt, miközben csökkenti a stresszt és a szorongást.
A legújabb kutatások szerint a dizájn sokkal nagyobb hatással van ránk, mint gondoltuk. Szoros összefüggés van a hatékonyságunk és a között, hogy mennyire kedveljük környezetünket. A munkakörnyezet megtervezésébe történő beruházás a cég belső büszkeségének és az új tehetségek felé sugárzott vonzerejének növekedését is magával hozza. Ennélfogva a jól működő, figyelemfelkeltő irodai környezet pótolhatatlan szerepet játszik a vállalat identitásának és márkájának megjelenítésében éppúgy, mint a dolgozók felsorakoztatásában egy közös cél mögött.

Back To Top