Az Intermezzo vendége Venyige Sándor, a Veres1 Színház vezetője

Az Intermezzoban Bálint Edina vendége Venyige Sándor, a Veres1 Színház igazgatója

A Veres 1 Színház nézői többször bizonyították már, hogy élen járnak a társadalmi felelősségvállalásban. Így volt ez tavaly, amikor a tao-támogatási rendszer eltörlésekor nehéz helyzetbe került színház számára a Reményhal kampányban több, mint 15 millió forintot gyűjtöttek össze, és akkor is, amikor személyi jövedelemadójuk 1 százalékának felajánlásával a magyar nézők között a legszolidárisabbnak bizonyultak.
A színház közönsége újból példaértékű szolidaritásról tett tanúbizonyságot azzal, hogy az évadra megváltott bérletei 86 %-át nem váltotta vissza. A színház vezetősége úgy döntött, hogy ebből az összegből egy 3 millió forintos alapot hoz létre a bizonytalan időre munka nélkül maradt kollégák megsegítésére!


Emellett pedig egy zseniális előadást is megnézhetünk szombaton: a Szép jó estét Mr. Green! szerzője, Jeff Baron több hetes tárgyalás után beleegyezett, hogy levetítsék Székhelyi József és Pál Tamás előadását a FB-on. A felvétel 2018. augusztusában Veresegyházon, a Mézesvölgyi Nyár előadásán készült.


Székhelyi Józsefet ebben a darabban láthatta utoljára a közönség.

Jeff Baron darabja gyönyörű, humanista remeklés szeretetről, magányról, és a kirekesztés tarthatatlanságáról. Vagy ahogy az alcíme meséli: tolerancia két részben, klezmerrel. Az előadás szombat este héttől vasárnap éjfélig tekinthető meg a Veres 1 Színház hivatalos facebook oldalán.

forrás: www.veres1szinhaz.hu 

Back To Top