Városmajori Színházi Szemle hat város hat színházával

6 város 6 színházának 6 előadása, neves művészek és népszerű előadások versenyeznek idén is a Városmajor Színházi Szemlén.

Az elmúlt év hat legjobb nem budapesti, szórakoztató, mégis magas művészi igénnyel színre vitt előadása lesz látható az idei Szemle versenyprogramjában. A budaörsi, a miskolci, a szombathelyi, valamint a szabadkai, az újvidéki és a szigligeti teátrumok előadásait augusztus 25. és szeptember 9. között tekintheti meg a nagyérdemű a Városmajori Szabadtéri Színpadon. Az előadásokat Zakariás Zalán, Alföldi Róbert, Mezei Zoltán, Keresztes Attila, Szabó Máté és Mohácsi János rendezték.

A városmajori nyár a közönség és a szakma által is kedvelt színházi eseménye, a Városmajori Színházi Szemle minden évben a legjobb vidéki és határon túli előadásokat hozza el a fővárosi közönség számára. Az idei Szemlét is olyan, elsősorban könnyed, de minőségi szórakozást ígérő darabok alkotják majd, amelyeket egy szakmai csapat választott ki a nem budapesti kőszínházi kínálat több tucatnyi előadásából.

A mind a szakma, mind a közönség által figyelemmel kísért Városmajori Színházi Szemlét augusztus 25. és szeptember 9. között rendezik meg a Városmajori Szabadtéri Színpadon. A programot idén is szakmai zsűri értékeli, a közönség pedig az interneten szavazhat kedvenceire. A díjkiosztóra hagyományosan szeptemberben, az utolsó előadás után kerül sor, így a nyári szezon végén ezzel a gesztussal jelképesen is visszaadják a kulcsot a kőszínházaknak.

Back To Top