Holnap kezdődik a VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó

A Dunakanyar szívébe, egy minden eddiginél vadregényesebb helyszínre költözik a VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó! Nagymaroson, a Duna-parton, a Börzsöny, és a Szent Mihály hegy lábánál, szemben a Visegrádi várral és a Pilis hegyeivel, csodaszép környezetben élvezhetjük a jobbnál jobb programokat.

Az ország egyik legbarátságosabb fesztiválját a népszerű magyar zenekarok koncertjei mellett színházi előadások, közösségi programok és a gasztronómiai kínálat teszik különlegessé. A június 24. és 27. között rendezendő összművészeti fesztivál szervezőinek célja, hogy a kulturális programok mellett a tájegység természeti csodáira is felhívják a fesztiválozók figyelmét. A helyszínről lenyűgöző kilátás nyílik a Visegrádi várra és a Pilis vonulataira, aki pedig a vízről is megismerné ezt a vidéket, a sportprogramok között erre is lehetősége lesz.

Számos módon érintette az embereket a járvány, de ami közös mindannyiunknál, az a társas együttlét és kikapcsolódás ellehetetlenülése. Bízom benne, hogy ebből a mentális fáradtságból, amivel szinte mindannyian küzdünk, ki tud segíteni minket az a fajta csodálatos energia, amit egy-egy koncert vagy színházi előadás nyújt, s az a fiatalosság, lendület, fogékonyság és a nyüzsgő Duna-parti életérzés, amit a rendezvényünk képvisel.” – mondja Kiss Domonkos Márk, a fesztivál főszervezője, akit arról is kérdeztünk a Papagenoban, hogy mikor fogalmazódott meg benne először a VéNégy Fesztivál ötlete?

Back To Top