ÚJRA ZENE SHOWJA AZ AKVÁRIUMBAN!

Az Akvárium Klubban a Zene Showja című talkshow-koncert vendége szerda este Grecsó Krisztián, József Attila-díjas író, költő lesz. Az est önmagában is különleges, de a közönség ez alkalommal egyedi irodalmi-zenei meglepetésre is számíthat.

Két fiatal zenész, a karmester Dénes-Worowski Marcell és Seidl Dénes trombitaművész kitalálták, hogy legyen egy rendhagyó műsorsorozat, amelyben neves személyiségek mesélnek életük meghatározó élményeiről, és a komolyzenéhez fűződő viszonyukról. Ők ketten a ZeneMűvek alapítói. Ehhez kapcsolódott a MÁV Szimfonikus Zenekar, akik a vendégek gondolataira többnyire közismert zeneművek eljátszásával reagálnak.

A beszélgetést Seidl Dénes vezeti, a zenék történetéről pedig a karmester mesél, közelebb hozva a műveket a közönséghez.

Mindez az Akvárium Klubban történik, ami nem egy komolyzenei színtér, de a koncepciónak ez is része. Olyanokat megszólítani, akik nem járnak a Zeneakadémiára, vagy más hangversenyterembe. És bejött, mert fiatalokkal telik meg a terem.

Vendégünk: Seidl Dénes trombitaművész, az est műsorvezetője

  1. INTERMEZZO – Bálint Edinával
    Adás: 2023.02.13.
Back To Top