LOVEINSTREET

Pályázaton választják ki az Eleven Ősz művészeti programjait

Ismét megelevenedik a Bartók Béla Boulevard, azaz a kultúra beköltözik Újbudára, a Bartók Béla Boulevard Kulturális Negyedébe, a Gellért tértől a Móricz Zsigmond körtérig, illetve a Feneketlen tóig tartó szakaszra. A program szervezői szeretnék az Eleven Ősz programjait pályázat útján begyűjteni, ezért várják az amatőr és a profi előadók, alkotók, művészek, kultúra iránt rajongók pályázati anyagát. Azaz várják mindazok jelentkezését, akik szeretnének az Eleven Ősz során a Bartók Béla Boulevard kultúrhelyein, teraszain, illetve közterein fellépni a szeptemver 23-24-i eseménysorozaton.

Loveinstreet – hangzik a pályázat gondolati magja, a szervezők ugyanis hisznek „a szeretet, a szerelem és a békesség mindent lefegyverző erejében. Legyen az Eleven Ősz az az ünnep, amikor bátran szeretjük az utcazajt, kacagjuk a Fényeket, megértjük a lényeget!” – áll a felhívásban.

Az elbírálásnál elsőbbséget élveznek a kisközösségek művészeti produkciói, azok a pályamunkák, amelyek már az előkészítés folyamán a helyi közösségek bevonására építenek, illetve azok, amelyek kreatívok, egyediek és művészet-, valamint kultúraszerető közösséget mozgósítanak.

Pályázni lehet az alábbi témakörökben: zene, tánc, színház, előadás, kreatív kézműves foglalkozás, gyerekprogram, irodalmi program, tematikus séta, művészeti alkotás/köztéri alkotás. Egy pályázó csak egy pályázatot nyújthat be.

Vendégünk: Jáki Mónika, a Bartók Béla Boulevard utcamenedzsere

INTERMEZZO  – Bálint Edinával
Adás: 2022.07.18.

Back To Top