Az Impresszióban Várdai István, a LFKZ művészeti igazgatója

Az Impresszióban Bálint Edina vendége Várdai István, a Liszt Ferenc Kamarazenekar művészeti igazgatója.

Bárki zenélő logót készíthet magának a Liszt Ferenc Kamarazenekar új webes applikációjával. Egyedülálló emblémageneráló applikációt fejlesztett a Liszt Ferenc Kamarazenekar. Az alkalmazással bárki készíthet magának zenélő jelet, amely működésében és megjelenésében a zenekar új, Bartók Divertimentójának első ütemeit rejtő logójához kapcsolódik.

A fejlesztés célja, hogy a zenekar és a közönség közti kapocs vizuálisan is láthatóvá váljon, és a felhasználók még inkább a zenekar közösségének részének érezhessék magukat. Az együttes hosszú távú törekvése, hogy ezek a jelek a QR-kódhoz hasonlóan közvetlenül vagy közvetve információhordozásra is képesek legyenek, illetve a tervek között szerepel különböző, személyre szabott termékek bevezetése is.

„Az applikáció célja, hogy az a láthatatlan kapocs, ami a zenekar és a közönségünk között az évek során létrejött, most vizuális formát ölthessen. Művészeti munkánk fontos alkotóelemei az innovatív megoldások, amelyekkel újra és újra meglepjük majd közönségünket” – mondta el Várdai István, a zenekar művészeti igazgatója.

 

Back To Top