ÚJABB BROADWAY SIKERDARAB PREMIERJÉRE KÉSZÜLNEK A VIDÁM SZÍNPADON

Neil Simon Ölelj át! című vígjátékának olvasópróbájával kezdődött az újév a Vidám Színpadon.

Az amerikai dráma -és forgatókönyvíró népszerű komédiáját február 18-án, néhány nappal Valentin, a szerelmesek napja után mutatják be az óbudai teátrumban.

Az 1977-ben írt -vígjátéki szituációkkal, váratlan helyzetekkel tarkított- színdarabban az író az élet komoly dolgairól kifinomult humorérzékkel mesél.

„Egy férfit vagy egy asszonyt a legnagyobb veszteség, már-már gyógyíthatatlan sérülés a házastárs elvesztésével éri. Egy szülő elvesztése, egy állásé, egy házé, vagyis bármely katasztrófa korántsem olyan megsemmisítő erejű, mint a férj vagy a feleség halála.” -írja Neil Simon Ölelj át című darabjában.

Megrendítő és fájdalmas szavak…és hogyan lesz ebből vígjáték? Ehhez kell Neil Simon zsenialitása, életigenlő, kifinomult és minden helyzetben működő humorérzéke, amelyet csak eltanulni érdemes tőle. És aki eljön és megnézi az előadást, az esélyt ad magának a tanulásra! – ajánlja Naszlady Éva rendező, aki nem előszőr alkot a Vidám Színpad társulatával.

A Broadway sikerdarab női szerepeiben Götz Anna és Sajgál Erika állnak színpadra. A két színésznő utoljára a pandémia előtt bemutatott Ray Cooney „Apa csak 1 van” című fergeteges fordulatokkal teli komédiájában játszottak együtt. Férfi partnereiként Kálid Artúr és Pusztaszeri Kornél színészeket előszőr láthatja a nagyközönség Óbudán, a GOBUDA Mallban.

George Schneider: Kálid Artúr

Jennie Malone: Götz Anna

Faye Medwick: Sajgál Erika

Leo Schneider: Pusztaszeri Kornél

Rendező: Naszlady Éva

Premier: 2023. február 18. szombat 19.00

A következő előadás: 2023. február 25. szombat 19.00

 

Az Impresszió rovat vendége: Naszlady Éva rendező

INTERMEZZO – Bálint Edinával
Adás: 2023.01.03.

Back To Top