Az Intermezzo vendége Dóka Péter, a Móra Kiadó főszerkesztője

Az Intermezzoban Bálint Edina vendége, Dóka Péter a Móra Kiadó főszerkesztője.

Bár a 27. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál áprilisban elmarad, a Móra Kiadó számos nagyon várt újdonsággal készült a gyermek- és ifjúsági irodalom rajongóinak, amelyek egy részét online könyvbemutató keretei között ismerteti a Móra rajongói oldalán: https://www.facebook.com/mora.rajongo/


70 évvel ezelőtt Móra Ferenc Kincskereső kisködmön című könyvével indult a Móra Kiadó. Azóta nagyot változott a világ, de a kiadó jelenlegi munkatársai és vezetői ugyanolyan szenvedélyesen rajonganak a könyvekért, mint elődeik.


Mi a titka, hogy hét évtizeden keresztül értéket tudott közvetíteni a kiadó, és emellett még sikeres is maradt? Milyen újdonságok, milyen programok várják az olvasni szerető közönséget?


Az már biztos, hogy egy 24 szerzős meseantológiával, egy frissen debütáló író lebilincselően izgalmas kamasz sci-fijével, Bartos Erika Brúnó Budapesten sorozatnák ötödik kötetével

egy különleges, interaktív kalandkönyvvel, és két felnőtt korosztálynak szóló Erich Kästner regénnyel is igyekeznek kedvében járni a legkisebbtől a legnagyobb olvasókig, minden könyvbarátnak.

forrás: www.mora.hu

 

Back To Top