AKTÍV IDŐSZAK ELÉ NÉZ A BUDAPEST RAGTIME BAND!

A zenekar március utolsó vasárnapján egy különleges jótékonysági koncerten lép fel.

Terézváros Önkormányzata és az Eötvös10 a törökországi és a szíriai földrengés károsultjainak megsegítésére jótékonysági gálaestet szervez a színházteremben. A rendezvény teljes bevételét az UNICEF magyarországi szervezetén keresztül ajánlják fel a károsultak támogatására.

Budapest Ragtime Band mellett számos remek művész csatlakozott a kezdeményezéshez. Ott lesz többek között Bereczki Zoltán, Gálvölgyi János, Lippai Andrea és Pirók Zsófia táncművészek, Danubia Ütőegyüttes és a Maszkura is.

Pár nappal később, április elején egyhetes holland turnéra indul a zenekar, majd még szintén áprilisban a 35 éves Óbudai Társaskör szülinapját ünneplik meg egy Jazzest keretein belül, ahol ők lesznek a házigazdák. Persze most is lesznek illusztris vendégek: Oláh Kálmán, Balázs Elemér, Bényei Tamás, Szalóky Béla, Kovács Ferenc, Falusi Mariann és Szulák Andrea!

Májusban egy németországi jazzfesztivál meghívásának tesznek eleget, majd júniusban egy teljes német turnét is lebonyolítanak!

Mindemellett az Intermezzo vendége, Gayer Ferenc nem csak a zenekar bőgőseként és vezetőjeként tevékenykedik, hanem a Magyar Jazz Szövetség alelnöke is. A szövetségben nemrég volt közgyűlés és rangos szakmai díjakat is átadtak. Természetesen az ő munkájukról is szó lesz!

Vendégünk: Gayer Ferenc, a Budapest Ragtime Band bőgőse, zenekarvezető

  1. INTERMEZZO – Bálint Edinával
    Adás: 2023.03.10.
Back To Top