Új műsorok a Klasszik Rádió 92.1-en!

Az őszi változás szele a Klasszik Rádiót is elérte, hiszen friss műsorokkal, eddig nem hallott műsorvezetőkkel, és még több zenével várjuk Önöket szeptember 5-től a 92.1-en.

A hétköznap reggeleket Bálint Edina és Rímer Péter kettőse indítja, akik kulturális programkavalkáddal várják a hallgatókat. Érdekességek, hírek és interjúk, amelyekből megtudhatják, hogy milyen koncertek, előadások, és fesztiválok foglalják el a főváros kulturális intézményeit.
Reggeli frissítőnk után klasszikus kedvencekkel hangolódhatnak új délutáni műsorunkra, az Intermezzora. Népszerű válogatásunkat az Önök kedvenceiből állítjuk össze, mely kiváló kísérője lehet a hétköznapi teendőknek.

A Klasszik Rádió mikrofonja mögött ősztől egy olyan hang köszönti a hallgatókat, akinek neve bár ismerősen cseng – mégis új oldalát mutatja meg.
Délután 16 órától Intermezzo Nádas Györggyel, akinek személye garancia az igényes kikapcsolódásra. Igazi zenei remekművek között kalauzolja el hallgatóinkat, miközben napról-napra megtölti stúdiónkat a legérdekesebb vendégekkel.

Vasárnapi Cinemusic műsorunkban H. Varga Mariann várja majd Önöket a filmvilág legfrisebb híreivel és még több filmzenével. Hétvégenként Jekkel Dániel és Rímer Péter szolgáltatja a digitális technológia híreit, Digitális című műsorunkban. A Duettben pedig továbbra is Bálint Edina beszélget a kulturális élet különböző területeiről érkező vendégeivel. Fülöp Bea vasárnap 16 órától „kiengedi a női szellemet a palackból”.

Hallgatóink által kedvelt műsorainkban továbbra is friss tartalmakkal várjuk Önöket. Szeptembertől a Klasszik Rádió repertoárja új filmzenékkel és klasszikusokkal bővül.

 

 

 

 

Back To Top