TAVASZVÁRÓ 14. LELKES ÁSVÁNYBÖRZE A MOM SPORTBAN

Itt az újév, már sokat süt a nap és végre itt van mindjárt február utolsó hétvégéje, és az első idei Lelkes Ásványbörze! Ahogy már megszokhattuk és megszerettük; ásványok, drágakövek, ősmaradványok, kész ékszerek, ékszerkészítési alapanyagok, mindenféle dísztárgyak közül válogathatunk kedvünkre.

A rendezvényre érdemes akár családilag érkezni, mert kicsik és nagyok is találnak maguknak érdekességeket, sohasem látott különlegességeket.

A gyönyörű ásványok és ékszerek mellett lesz interaktív földtudományos játszóház,  3D vetítés barlangokról, kígyósimogató, profi drágakő-határozás, és szakmai előadások. A gyerekek kipróbálhatják az aranymosást, de üvegfestéssel  és   UV lámpás ásványbemutatóval is várják az érdeklődőket.

Pálmai Ildikó ékszerkészítő is természetesen részt vesz az eseményen, ráadásul nem csak szenvedélyéből  kifolyólag, ugyanis ő az Ásványbörze sajtóreferense is. Ildikó drágakövekkel, igazgyöngyökkel dolgozik, és sosem készít két teljesen egyforma darabot.

Bemutatják az „Év ásványa” és az „Év ősmaradványa” szavazás 2023-as nyerteseit, az antimonitot és a borostyánt.

A drágakőmeghatározás is mindig népszerű, hiszen mindenkinél lapul egy ékszer, melyről nem tudja, hogy hatalmas értéket képvisel vagy csak egy utánzat!

A rendezvény részét képezi az Egészségsziget, ahol az egészséges életmódhoz és az ezotériához kapcsolódó termékeket és szolgáltatásokat találunk.

Az Intermezzo vendége: Pálmai Ildikó ékszerkészítő és a Lelkes Ásványbörze sajtóreferense 

INTERMEZZO – Bálint Edinával

Adás: 2023.02.21.

Back To Top