SZEPTEMBER 3-ÁN ÚJRA LESZ POZSONYI PIKNIK!

A Pozsonyi Pikniket Újlipótváros kulturális falunapjának is szokták becézni, ahol számos kulturális és zenei programmal várnak mindenkit szeptember első szombatján.

A kihagyás után, idén egy olyan évadnyitó színházi fesztivál kerekedik az Újpesti rakparton, mely a magas kultúrát közvetíti és minden korcsoport számára kikapcsolódást nyújt. Állnak majd a sátrak, az utcák hangos kacajjal telnek meg. A sokszínű programfergeteg a régi hangulatot idézi majd!

Az idei évi Pozsonyi Pikniken a Jászai színpadon egy csodálatos családi verses-zenés mesejáték részlete elevenedik majd meg Zichy Szín-Műhely előadásában! Nemes Nagy Ágnes: Aranyecset c. műve egy igazán élvezetes, fordulatos, magával ragadó élményt nyújt minden korosztály számára. Játszik a Grecsó-Hrutka duó, amely zenés-mesélő estjén megrázó, felemelő és könnyed családi történetek szólítják meg egymást és a dalokat. A a jazz kedvelőknek is kedveznek a szervezők, ugyanis a Budapest Jazz Club jóvoltából kétszer is találkozhatunk a fiatal jazz-generáció egyik legkiemelkedőbb egyéniségével Orbay Lillával és kiváló zenésztársával, Stummer Márton gitárossal.

A 6szín Teátrum hozza el azt az előadást, amely Presser Gábor “Presser könyve” című műve alapján készült 21 dallal, 7 színésszel, 4 zenésszel!

De jön az Orlai Produkció, a Pesti Magyar Színház, a Pagony és az RS9 Színház is.

 

Az Intermezzo vendége: Bubics Ádám – a Pozsonyi Piknik főszervezője, alapítója

INTERMEZZO – Bálint Edinával
Adás: 2022.08.26.

Back To Top