SCHRUFF MILÁN EBBEN A SZEZONBAN IS REMEK SZEREPEKBEN AZ ORLAI PRODUKCIÓ ELŐADÁSAIBAN

A nagysikerű Bocs, félrement! 100. előadását épp a múlt hétvégén játszották le a Belvárosi Színházban. A nagy lebukás szimfóniája, amelyet e-mailekben, telefonokon és csevegőprogramokon ad elő Schruff Milán, Kovács Patrícia, Járó Zsuzsa, Mészáros Máté és Péter Kata. A komédia az off-Broadwayről érkezett a Belvárosi Színházba, ahol 2016. november 16-i bemutatója óta folyamatosan nevetetti a közönséget nem csupán élőben, de online is. Az előadás képernyőre adaptált változatát látta az író Billy van Zandt is, aki kizárólag szuperlatívuszokban beszélt Paczolay Béla rendezéséről, a színészi játékról!

Jövő pénteken pedig bemutatják a Tapasztalt asszony című darabot, amelyet Tasnádi István írt és ő rendezi is.

Hőseink esküvő helyett válási partit tartanak, a férfi szüli meg a gyereket, és egy metodista lelkész bigott feleségétől szaftos szexuális felvilágosítást kapunk. Választ keresünk arra a kérdésre is, hogy miként lehet életben tartani évtizedeken át egy intenzív testi és lelki kapcsolatot, tágabb értelemben: hogyan lehet együtt tartani a családot? Kin múlik? A nőn? Az elmúlt párezer évben egyértelműen IGEN volt a válasz. A nő a család lelke, gyökere. Ha a nő eléggé aláveti magát a férfinek, ha eléggé biztos, nyugodt, meleg otthont tud teremteni számára úgy, hogy közben szexuálisan is izgató maradjon, akkor a férfi maradni fog.

És ma mi a helyzet? Előadásunk egy száz évvel ezelőtti leánynevelő brosúra tanácsaiból kiindulva igyekszik megtalálni a mára érvényes válaszokat.

Ebben 4 egyenrangú színész van, Milán mellett László Lili, Péterfy Bori és Pataki Ferenc. Lesz benne zene és tánc is.

 

Vendégünk:   Schruff Milán színművész 

  1. INTERMEZZO – Bálint Edinával
    Adás: 2023.03.24.
Back To Top