RENDHAGYÓ HELYSZÍNEN LÁTHATJUK AZ ÚRIEMBEREKET!

Kiss-Végh Emőke első rendezése egy elhagyatott indusztriális épületben, egy punk klubban lesz látható a Népligettől egy saroknyira (Budapest, Bláthy Ottó utca 3-5.).

20 év után Rába Roland, Olasz Renátó és Ladányi Jancsó Jákob oldalán tér vissza a színpadra Hód Adrienn. Az előadás különlegessége még, hogy a 7 előadáson 7 különböző punk zenekar lesz hallható! Az előadássorozat jövő csütörtökön indul, és egy héten át megszakítás nélkül tart!

Magára maradt apa és fia. Elhagyták őket. Egy másik férfiért. Lazulni akarnak. Hogy mi vár rájuk? Talán jobb lenne nem a tanújának lenni. A szeretet mindent elsöpör. És mi történik, ha valami az útjába áll? Megszűnik? Vagy erősebb lesz, mint valaha? Egy biztos, átalakulni nem tud mássá. Nem köt alkut. De akkor mit kezd vele az ember?

A helyspecifikus előadás az eddig leginkább színésznőként ismert Kiss-Végh Emőke rendezői bemutatkozása. Emőke Ördög Tamással együtt alapította a Dollár Papa Gyermekei társulatot, ez az előadás is az ő égiszük alatt fut.

A Dollár Papa Gyermekei színházi műhely 2013 óta évente mutat be új előadást és tart repertoáron a Trafóban, melynek egyik rezidens társulatává vált az elmúlt időszakban.

 

Az Intermezzo vendége: Kiss-Végh Emőke színművész, rendező

INTERMEZZO – Bálint Edinával

Adás: 2022.11.17.

Back To Top