Szilveszter Rost Andreával, Zene, mint a Boldogság Hangszere könyv és Vis Vitalis – Téli immunerősítés a pénteki Nyitányban

Töltse a szilveszter estét Rost Andreával és barátaival


Hosszú idő után először láthatja nagyszabású gálaesten a fővárosi közönség Rost Andreát. A december 31-i gálakoncert a Vigadóban a száz éve született Maria Callas munkássága előtt tiszteleg. Az esten Rost Andrea nemcsak énekel, hanem a műsort is ő vezeti, sőt, az esemény produceri feladatait is ellátja. A szilveszteri koncert Maria Callas munkássága előtt tiszteleg, hiszen a halhatatlan operadíva éppen 100 éve, 1923. december 2-án született. A műsor a görög-amerikai szoprán ikonikus áriájával, a Casta Diva-val indul, eredeti felvételen idézik fel összetéveszthetetlen hangját. A Reggeli Expressz vendége. Rost Andrea operaénekesnõ – a Magyar Érdemrend középkeresztjével kitüntetett, Kossuth- és Liszt – díjas, Prima Primissima – díjas Érdemes Mûvész, A Halhatatlanok Társulatának Örökös Tagja.  


Zene, mint a Boldogság Hangszere


A BM Music School Budapest egyik legmeghatározóbb zeneiskolájává vált mindössze három éves fennállása alatt, aminek évfordulójára íródott a Zene, mint a Boldogság Hangszere című könyv. Ez a kötet több, mint 500 zenetanuló életútjából összegyűjtött tapasztalatait foglalja magában, több ezer egyéni, és csoportos órán keresztül, kortól és előképzettségtől függetlenül. A szerző, Bihari Márton saját példáin keresztül útmutatást nyújt az olvasóknak, hogy a zene eszközeivel egy boldog életet éljenek, elinduljanak és sikeresek legyenek a zenetanulás útján, egyben egy önfejlesztő, üzleti könyv is azon profi zenészek számára, akik a következő szintre szeretnének lépni karrierjükben. A Könyvjelző rovat vendége Bihari Márton, zenész és zenetanár. a BM Music School alapítója. 


Hogyan erősítsük télen immunrendszerünket?


Az immunrendszerünk felturbózásában fontos szerepet játszik a tudatos táplálkozás és egy pár étrendbeli tanácsot megfogadva újra védelmet adhatunk szervezetünknek. Erős immunrendszerre mindig szükségünk van, különösen igaz ez az őszi és téli hónapokra. A hideg, esős idő nagy feladat elé állítja szervezetünk védelmi rendszerét. A Vis Vitalis rovat vendége Dr. Bíró Szabolcs, a vegyészmérnöki tudományok doktora, kutató-fejlesztő szakmérnök, a Wise Tree megálmodója, Vitaminpar könyv írója.

Back To Top