Kristály előadás, Junior Prima Díj – Temesvári Bence és Králik Abigél és Vis Vitalis – Vitamin kisokos a pénteki Nyitányban

Új szereposztással látható a Recirquel ünnepi produkciója


Decembertől szinte teljesen új szereposztással látható a Recirquel nagysikerű téli újcirkusz meséje, a Kristály. A Millenáris Üvegcsarnokban a közönség szeme láttára kelnek életre a csillogó, jégbe fagyott, bámulatos meseképek, a különleges cirkuszi térnek köszönhetően a nézők a lebilincselő történet részeseinek érezhetik magukat. A gyermekek és felnőttek számára egyaránt izgalmas immerzív előadás december 6. és január 7. között hatvannál is több alkalommal látható. A Reggeli Expressz vendége Vági Bence, a Recirquel Újcirkusz Társulat művészeti vezetője, koreográfusa. 


Junior Prima Díj – Temesvári Bence


Tíz fiatal zeneművészt díjazott az MVM a Junior Prima Díj magyar zeneművészet kategóriájában.
Tizenhatodik alkalommal vehették át a zeneművészet legkiemelkedőbb fiatal tehetségei a Junior Prima Díj magyar zeneművészet kategóriájának elismerését a díj társalapítójától, az MVM Zrt.-től.
Temesvári Bence gordonkaművész tehetségét is elismerte a zsűri, aki 2022 óta a Bécsi Szimfonikusok szólócsellistája, és számos verseny díjazottja, mint például a Caneres Nemzetközi Zenei Verseny vagy a Kodály Nemzetközi Zenei Verseny.


Junior Prima Díj – Králik Abigél


Tíz fiatal zeneművészt díjazott az MVM a Junior Prima Díj magyar zeneművészet kategóriájában
Tizenhatodik alkalommal vehették át a zeneművészet legkiemelkedőbb fiatal tehetségei a Junior Prima Díj magyar zeneművészet kategóriájának elismerését a díj társalapítójától, az MVM Zrt.-től.
A díjazottak között szerepel Králik Abigél is, aki négyéves korában már Dublinban hegedült, majd Budapesten, Párizsban és New Yorkban folytatta tanulmányait, emellett a TARA Fesztivál alapítója és társ művészeti vezetője is.


Új rovat a Nyitányban – Vis Vitalis


Vitaminszedés kisokos –  Így válasszunk étrendkiegészítőket . Vitamint szedni hosszú távú befektetés, de csak akkor térül meg, ha életmódunkkal nem tesszük tönkre a hatást.
A vendég Dr. Bíró Szabolcs, a vegyészmérnöki tudományok doktora, kutató-fejlesztő szakmérnök, a Wise Tree megálmodója, Vitaminpar könyv írója.

Back To Top