Anonim Szerelmesek és Bonci bemutató és Legszebb szőlőbirtok eredmény a hétfői Nyitányban

Anonim Szerelmesek és Bonci bemutató


A Reggeli Expressz rovat vendége Tóth Szilvia Lilla színművésznő, akivel az Anonim Szerelmesek és a Bonci című darabokról fogunk beszélgetni.
Anonim Szerelmesek című darab premierjére október 18-án és 19-én kerül sor az Rs9 Színházban. A darab 2177-ben játszódik, az apokalipszis után csak a magyarok élték túl a katasztrófát. Az egész emberiség sorsa múlik tehát azon, hogy le tudják-e győzni utolsó megmaradt ellenségüket: a szerelmet. A Bonci című darabot október 30-án tekinthetik meg a KuglerArt Szalonban. Halottat lopnak az orvostanhallgatók a szigorlat előtti éjszaka. Vajon hol ér véget a testünk és hol kezdődünk mi? Meg lehet-e húzni a határt a kettő között? A Reggeli Expressz vendége Tóth Szilvia Lilla, színművésznő.


Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka 2023: megvannak a győztesek!


A Bor és Piac szerkesztősége 2023-ban is meghirdette a Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka pályázatát. Idén is azon szőlőbirtokok jelentkezését várták, akik úgy érezték, hogy sikerült megteremteniük a mai normáknak megfelelő, a természetes környezettel összhangban lévő, ugyanakkor a bortermelés hagyományait őrző birtokot. A természet értékeinek megóvása, a vendégbarát körülmények és nem utolsósorban a kulturált borfogyasztás népszerűsítése további fontos szempontok.
A Bor és Piac szaklap a MATE Budai Campusán megtartott eredményhirdetésen ismertette a Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka 2023. évi győzteseit és helyezettjeit. Az Ízlés szerint gasztronómiai rovatban Dr. Szakács László, a Bor és Piac lapigazgatója ismerteti a kategória győzteseit.

Back To Top