KÖZÖS TANULÁS ÚJRA A VÁROSLIGETBEN – JÖVŐ SZOMBATON JÖN A STREET TRAINING BUDAPEST

Tanulni bármikor, bárhol, bárkitől lehet, akár árnyas fák alatt is egy ligetben! Már ötödik alkalommal rendezik meg a Street Training Budapest  tanulási fesztivált. Épp idén,  amikor 5 éves a Flow Alapítvány is.

Az egész napos program során profi trénerek, coachok tartanak kommunikáció, önismeret, konfliktuskezelés, eredményes együttműködés,önkifejezés és még sok egyéb témában másfél órás minitréningeket.  Semmi politika, semmi üzlet, semmi marketing. Emberek találkoznak, és tanulnak egymástól. Emberek adnak és kapnak: tudást, tippeket, ötleteket és inspirációt – mindezt önkéntesen.

„Az Együttműködés Ünnepe” nagycsoportos csapatépítő gyakorlattal és más jubileumi meglepetésekkel is várják az érdeklődőket.

Az elmúlt öt év során már több mint 200 tréner tartott közel 3000 részvevő számára kb. 400 mintréninget.

A programokra csak regisztrálni kell, hiszen a lényeg az, hogy azok is részt vehessenek ilyen tréningeken, akiknek egyébként erre nincs – akár anyagi –  lehetőségük, vagy csak vágynak a további fejlődésre, ismeretekre!

A „felparcellázott” Király-domb alatti réten 15 mezőn zajlanak majd a tréningek.  Ennivalót, italt, plédet, kisszéket lehet és érdemes is vinni.

Az Intermezzo vendége: Sütöri Ágnes, a Street Training egyik alapítója

INTERMEZZO – Bálint Edinával
Adás: 2022.09.08.

Back To Top