MilleniArt Ensemble koncertek és Jótékonysági családi koncert Bíró Eszterrel a szerdai Intermezzoban

Koncertsorozattal tölti a novembert a a MilleniArt Ensemble


Bach, Wagner és Stravinsky lesz a főszereplője a Király Eszter és Fujita Julia által 2020-ban alapított MilleniArt Ensemble ifjúsági zenekar által szervezett koncerteknek. Az eseményeket budapesti templomokban rendezik november folyamán. Pénteken a Bakáts téri Assissi Szent Ferenc templomban, szombaton a Jézus Szíve Jezsuita templomban lépnek fel. Két hét múlva ismét lesz két koncert: a Budapesti Unitárius templomban, valamint a Szent László Közösségi Házban. A szinte csak Zeneakadémia hallgatóiból, frissen végzett zenészekkel összeállított MilleniArt Ensemble egy dinamikus környezet, amely mindig kapcsolatban van a budapesti és magyarországi változó zenei élettel. Király Eszter fuvolaművész,a MilleniArt Ensemble alapítója.


Jótékonysági családi koncert Bíró Eszterrel és művészbarátaival


Neves hazai sztárfellépők közreműködésével jótékonysági interaktív családi koncert lesz vasárnap délelőtt a Rumbach zsinagógában az október 7-én rettenetes emberveszteséget elszenvedett beeri kibuc árván maradt gyermekei javára. A koncerten többek között fellép Bíró Eszter, Farkasházi Réka, Kárász Eszter, Malek Andrea, Szalóki Ági, Tarján Veronika és még sokan mások. Impresszió rovat vendége Bíró Eszter színész, énekes.


Szombaton lesz Káptalantótiban a Műfajok találkozása 2. koncertje


A koncertsorozat a műfajok és generációk találkozása jegyében a Káli térség három településén valósul meg. Ábrahámhegyen és Káptalantótiban a komolyzene és a jazz, Balatonhenyén a komolyzene és a gospel találkozik.  A háromrészes eseménysorozat második felvonása a Káptalantóti Művelődési Házban lesz. Most a klasszikus zene és a jazz kapcsolata, fúziója, egymásra hatása kerül előtérbe a zongora tükrében. Az est házigazdája, közreműködik: Dr. Binder Károly, Erkel- és Artisjus-életműdíjas zongoraművész, zeneszerző. A Páholy rovat vendége Csiza Elemér, a Vulkánok Völgye Egyesület vezetője.

Back To Top