INSPIRÁLÓ ÚJDONSÁGOK A KONYHAKIÁLLÍTÁSON

Ismét divatban a színek, fókuszban a fenntarthatóság.

Milyen az ideális konyha, miként tudjuk a legtöbbet kihozni akár a legkisebb étkezőből, és vajon mely dizájntrendek a legnépszerűbbek most a konyhai kis- és nagygépek világában? A péntektől vasárnapig megrendezésre kerülő Konyhakiállításon ezekre mind fény derül a Papp László Arénában!

Álmaink konyhájának megtervezésekor fontos, hogy az időtálló funkciókat olyan játékos színekkel, mintákkal és textúrákkal egészítsük ki, amelyek tükrözik személyiségünket, megfelelnek minden elvárásunknak, és emellett szemünknek és lelkünknek is kedvesek

A kiállításon a szakmai tanácsadás és az izgalmas programok mellett a látogatók személyesen tesztelhetik a kiállított bútorokat, és egy-egy konyhai gép funkcióit is. Bemutatkozik az idei év legenergiatakarékosabb komplett konyhája is, mely téma jelenleg a dizájn mellett a legfontosabb szempont egy új konyha kialakítása során. A kiemelkedően alacsony energiafogyasztás mellett élőben is megnézhetjük, melyek a környezetkíméletes életmódhoz kapcsolódó legfontosabb konyhagép funkciók, és kiderül, mit is tudnak a legújabb okos konyhai eszközök.

 

Vendégünk: Fülöp Judit, a Konyhakiállítás főszervezője 

  1. INTERMEZZO – Bálint Edinával
    Adás: 2023.02.28.
Back To Top