FARSANGI FORGATAG A VIRÁG BENEDEK HÁZBAN

Szombat délelőtt várják a családokat a Döbrentei utcai intézménybe. Érdemes részt venni a jelmezversenyen, ahol az ovisok és alsósok is bemutathatják legjobb maskaráikat.

11 órakor érkezik a gyerekek nagy kedvence, a bájos Kovácsovics Fruzsina, aki az első Csillag születik műsor döntőse volt. Két sikeres, felnőtteknek szóló album után döntött úgy, hogy dalaival ezentúl a gyerekeket szeretné szórakoztatni. A legkisebbeknek szóló lemezei, az Elfeledett mézescsók és az Írország és Olvaóváros egyaránt kedvező fogadtatásra találtak: a zenei szakma mindkét albumot az Év Gyermek Albumának választotta és Fonogram-díjjal jutalmazta.

Fruzsi az éneklés mellett óvodapedagógusként dolgozik, így élete fontos szereplői a gyerekek. Koncertjein egy derűs, interaktív utazásra hívja a kicsiket és a gyermeklelkű felnőtteket. A nézőtér játszótérré változik, van közös táncolás és éneklés, Fruzsi bemutatja a legérdekesebb madarakat, bevezet a hangszerek különleges világába, énekel a horgászás rejtelmeiről, egy barkácsoló denevérről és egy meg nem értett légyről, megtanítja a pingvintáncot, és elmeséli azt is, mi mindenre jó a hepperedeppe-heppendre varázsige…

Vendégünk: Czveiber Barbara, a Virág Benedek Ház programszervezője

  1. INTERMEZZO – Bálint Edinával
    Adás: 2023.02.10.
Back To Top