EGYÜTT A BABÁKÉRT

Tizenharmadik éve szervezi meg a dm Magyarország a Katolikus Karitásszal közös kampányát, amelynek célja, hogy kisgyermekes családokat támogassanak pelenkával. Az adománnyal az eltelt években több ezer családnak vált könnyebbé a kisgyermekek nevelése.

Az idei adományok átadása február 13-án vette kezdetét a dunaújvárosi Krisztus Király Plébánián. Az átadón az üzletlánc jelképesen adta át a segélyszervezet részére az adományokat és ismertették a program részleteit. Az első pelenkákat Hittner Krisztina, a dm PR és ügyfélszolgálati csoportvezetője és Écsy Gábor, a Katolikus Karitász országos igazgatója adta át helyi kisgyermekes családoknak.

A dm számára kiemelten fontos a kisgyermekes családok támogatása, és a velük való személyes találkozás. Az elmúlt 12 év alatt a dm Magyarország mintegy 230 millió forint értékben adományozott a hátrányos helyzetű családoknak pelenkát. Ez legalább 6 millió darab pelenkát, 3120 megajándékozott családot, közel 4000 gyermek első évének kiemelt támogatását jelenti!

Vendége: Hittner Krisztina, a DM PR és ügyfélszolgálati csoportvezetője

  1. INTERMEZZO – Bálint Edinával
    Adás: 2023.02.23.
Back To Top