Cinemusic, benne Thomas Newman, George Fenton és Hans Zimmer zenéi

A Cinemusic ma délután 5 és 7 óra között, a Valentin nap jegyében telik.

 

A szerkesztő Varga Ramóna, valamint, Glock Melinda, a filmzene.net csapa és a műsorvezető Háver-Varga Mariann várja hallgatóit, elsőként az Egy asszony illata című film aláfestésével, amelyet Thomas Newman írt. Ehhez kapcsolódva említjük meg, hogy rendszeres hallgatóink bizonyára emlékeznek még a január 10-i adásunkra, amelyben David Newman volt a vendégünk, aki Thomas Newman testvére. Ezt az adást is visszahallgathatják a Klasszik Rádió weboldalán, az Archív adások menüpontnál található Hangarchívumban.

 

Mai adásunk a Szerelem hálójában című romantikus film zenei világával folytatódik, melyet George Fenton komponált.

A sorozatok blokkjában egy úri betörő, Lupin mutatkozik be, aki a szerelem városában, Párizsban fosztogatja a gazdagokat.

S végül a Filmzene.net portál összeállításában a 2020 év végén bemutatott Wonder woman 1984-gyel zárjuk adásunkat, a csodanő visszatéréséhez pedig Hans Zimmer írt aláfestést.

Ne feledjék! Jövő héten vasárnap újabb sztár vendég érkezik a Cinemusicba, ezúttal az Oscar díjas zeneszerzőt, Bill Contit köszönthetjük majd! Érdemes lesz tehát jövő vasárnap, azaz február 21-én meghallgatni a műsorunkat, hiszen a 120 perc alatt beszélgetünk a mesterrel, illetve a teljes adást az ő filmzenéinek szenteljük! Addig is csatlakozzanak hozzánk Cinemusic Facebookon is.

Back To Top