A Papagenoban Miklósa Erika, Vinczellér Katalin és Viola Szandra

nagyszüleink játszótere1

Papageno Klasszik ma délelőtt 10 és 12 óra között a Klasszikon, a következő témákkal:

Március 25-től lehet szavazni a Libri idei irodalmi közönségdíjasára. A közönség a 10 döntős mű közül választhat, amelyeket 156 könyvből választott ki a Libri által felkért 212 tagú szakmai csapat.

Szandra Viola legújabb kötete Használt fényforrások címmel jelent meg, a költőnővel az új verseskötetről, performanszairól és saját márkájáról is beszélgetünk.

Negyedszázados jubileumot ünnepel a Gödöllői Királyi Kastély 2021-ben, ez alkalomból meglepetésekkel és izgalmas aktivitásokkal készülnek Erzsébet királyné egykori kedvenc hazai tartózkodási helyén.

A Pagony három tavaszi pályázatot is kiírt, ezek közül az egyik Nagyszüleink játszótere, amely a felső tagozatos diákokat szólítja meg játékos formában, hogy beszélgessenek el a nagyszülőkkel. A pályázatokról Vinczellér Katalin magyar-média szakos tanárt, a Pagony-Tilos az Á munkatársát kérdezzük.

A szokásos díjátadó gála idén is elmarad, de a Radnóti-díjasok rangos névsora 2021-ben is bővült.

radnóti díj

Négy, egykor Erkel Ferenc személyes használatában lévő tárgyat adományozott a gyulai Erkel Ferenc Emlékháznak Szőnyi Márta, a zeneszerző ükunokájának, Szőnyi Zoltán zongoraművésznek özvegye.

Miklósa Erika Kossuth-, Liszt Ferenc- és Prima Primissima díjas koloratúrszoprán énekesnő, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja 2021. március 27-én operai debütálásának 30. évfordulója alkalmából gálaestet ad, ennek okán beszélgetünk a művésszel.

Várja hallgatóit a szerkesztő Kádár-Csoboth Judit, Puss Gergő technikus és a műsorvezető Háver-Varga Mariann. 

Back To Top