A Cinemusicban ma is várja a filmzene rajongókat

Ma délután 5 órától várja hallgatóit a Cinemusic című filmzenei műsorunkban a szerkesztő Varga Ramóna, valamint Glock Melinda, a filmzene.net csapata, Push Gergő technikus és a műsorvezető Háver-Varga Mariann.

Mai adásunkban elsőként a Három óriásplakát Ebbing határában című hétszeres Oscar jelölt film aláfestésével ismerkedhetnek meg. A filmben nyújtott alakításáért Sam Rockwell mellett Frances McDormand-ot is Oscar díjjal ismerték el.

Mint ahogy a folytatásban hallható Nomádok földjén című film esetében is, ahol szintén Frances McDormand alakította a főszerepet, s mely alakításáért már a harmadik Oscar szobrocskáját vihette haza.

A film zenéjét Ludovico Einaudi írta:

6 óra után kezdődő sorozatblokkunkban megismerkedhetnek a Légiutas kísérő című széria dallamvilágával.

Műsorunk utolsó félórájában pedig a Filmzene.net portál munkatársai a Börtönvonat Yumába című film kitűnő zenéivel készültek mára.

Még egy remek hírünk van az Önök számára, a jövő hétvégén az Oscar díjas Gabriel Yared zeneszerző lesz a Cinemusic vendége, akinek olyan filmek aláfestéseit köszönhetjük, mint az Angol beteg, a Tehetséges Mr. Ripley, az Ősz New Yorkban, a Betty Blue, az Angyalok városa vagy a Hideghegy!

Back To Top