A Cinemusicban a Golden Globe Gála lesz a fókuszban

A Cinemusic ma délután 5 és 7 óra között, a Klasszikon, a szerkesztő Varga Ramóna, munkatársak, Glock Melinda, Puss Gergő technikus, a filmzene.net csapata és a műsorvezető Háver-Varga Mariann.

 

Műsorunk első órájában a nemrégen lezajlott Golden Globe Díjazottjaival foglalkozunk, miközben felidézzük a tavalyi Gála nyerteseit is.

Ízelítőként a mai műsorból, jöjjön néhány érdekesség a tavalyi évre vonatkozóan: 2020-ban a legtöbb elismerést a Volt egyszer egy Hollywood című alkotás nyerte, három kategóriában lett első Quentin Tarantino filmje, többek közt a Legjobb vígjáték, a legjobb forgatókönyv és a legjobb férfi mellékszereplő Brad Pitt személyében.

Két-két díjat nyert az 1917, a Joker és a Rocketman. A televíziós alkotások között a Csernobil, az Utódlás és a Fleabag is két díjjal végzett a lista élén.

Második óránkat sorozatokkal folytatjuk, méghozzá egy izgalmas finn szériával, melynek címe Peremvidék.

S végül a Filmzene.net csapatának összeállításában a Kapj el ha tudsz című film aláfestése hallható, melyet John Williams írt.

Ha tehetik, látogassanak el a Facebookon található Cinemusic oldalunkra is, ahol mindig friss információkkal szolgálunk a filmzene kedvelői számára.

Back To Top