A Cinemusic vendégei a szuperhősök

A Cinemusic ma délután 5 és 7 óra között olyan szuperhősüket lát vendégül, mitn Aquaman, Wonder Woman, a flamand Robin Hood és a Teknőcök.

 

Elsőként az Aquaman aláfestése hangzik el, melyet Rupert Gregson-Williams írt.

Majd s DC Univerzum egy másik népszerű filmjével folytatjuk adásunkat, ez pedig a Wonder Woman, amelyhez szintén Rupert Gregson-Williams komponált zenét. Mint azt bizonyára tudják, a filmek történetei a  DC Comics  képregényein alapulnak. A közös univerzum – csak úgy, mint a képregényes univerzum is – a különálló filmek egyes szereplőinek, helyszíneinek vagy cselekményelemeinek crossoverével alakult ki.

Az univerzum további részei többek között az Igazság Ligája, a Suiciede Squad – Öngyilkos osztag, Acélember, Batman Superman ellen- Az igazság hajnala, Wonde Woman, Aquaman, Shazam! és Flash is…

6 óra után a sorozatokkal térünk vissza, így a Tolvajok az erdőből című „ flamand Robin Hood” történetet feldolgozó széria lesz soron.

S végül barátaink, a Filmzene.net portál munkatársai a Tini Nindzsa Teknőcök zenei világával készültek mára.

Egy remek hírrel is szolgálunk a filmzene kedvelőinek, hiszen a jövő heti adásban, március 28- án ismét egy sztár vendéget köszönthetünk! A Cinemusic vendége ezúttal Patrick Doyle kétszeres Oscar jelölt zeneszerző lesz!

Kövessenek bennünket a Cinemusic  facebook oldalunkon, ahol például megtalálhatják a 2021-es teljes Oscar jelöltek listáját is.

 

Back To Top