100% HŰSÉG! A VIGYÉL HAZA ALAPÍTVÁNY MENTETT KUTYÁI SZERETŐ GAZDIKRA VÁRNAK

Fogadd be, gondozd, szeresd és legyél vele boldog egy életen át!

Egy kutya örökbefogadása megváltoztathatja a család életét is. A kutyusoknak is fontos, hogy helyes és végleges döntést hozzunk, ami akár 15 évre meghatározza a közös életünket. Ezért fontos alaposan átgondolni, mit is jelent egy állat befogadása.

Az alapítvány tizennégy éve dolgozik az Illatos úti, árva és sérült kutyák gyógyításáért, örökbefogadási esélyeinek növeléséért, gazdához juttatásáért.
A kuratórium tagjai munkájukat elkötelezettségből, tiszteletdíj nélkül az állatok iránt érzett szeretetből végzik.

A kezdetben hétköznapi állatbarátokként mentek ki az Illatos útra, hogy megismerjék az ottani munkát, és megtudják, miben segíthetnek. Dr Kozma Tamás vezető állatorvossal együttműködve alakult ki, hogy miben számítanának a közreműködésükre. Az Illatos útra sok sérült, elgázolt kutya is bekerül. Gyakran lelketlen „gazdája” betegen adja le az állatot, nem vállalva tovább gondozását, gyógyíttatását. Az alapítvány munkatársai e téren is igyekeznek a legjobbat nyújtani!

Önként vállalt feladataik nem merülnek ki abban, hogy kutyákat mentenek és sikeres örökbefogadó napokat szerveznek a telepen. Fontosnak tartják a felvilágosító munkát, amit nem csak a rendkívül informatív honlapjukon keresztül kommunikálnak, de iskolákba, óvodákba is viszik a kutyusokat, és mesélnek a gyerekeknek a helyes állattartásról.

Természetesen a segítőknek is kell a segítség! Akár az 1%-ot, akár más adományokat is szívesen fogadnak, de ha eléggé elkötelezettek vagyunk, önkéntesnek, ideiglenes befogadónak, vagy virtuális befogadónak is jelentkezhetünk hozzájuk!

Vendégünk:  Óvári András, az alapítvány vezetője 

  1. INTERMEZZO – Bálint Edinával
    Adás: 2023.03.29.
Back To Top