A Jazzyről a Klasszikra költözött a Presszó-beszélgetések, Szemere Katalin műsora. Az első vendég hétfő este 7 órakor Segal Viktor szakács, gasztronómiai tanácsadó, akit a Klasszik Rádió hallgatói jól ismernek, hiszen évekig a Klasszik Reggeli műsorának volt állandó vendége.
Segal Viktortól – többek között – azt kérdezzük: milyen ízt köt a gyerekkorához, mit nem evett ifjú kora óta és hol ette az első dobos tortát, ami igazán ízlett. Kiderül, miért volt érdemes dolgozni egy olyan séffel Lyonban, aki rettegésben tartotta a személyzetet, és kirúgta azt az alkalmazottat is, aki 1 helyett 2 sütőformát lisztezett ki. Mesél arról, hogyan hatott a főztjeire az erdélyi konyha, mivel felesége, Emese erdélyi, és mi az az alapanyag, ami mindig van otthon a hűtőben. Beszélgetünk a pandémia hatásáról a hazai vendéglátásra, valamint a házhoz szállításról és a Bocuse d’Or szakácsversenyről is.
Műsor: Presszó
Kezdés: Hétfő 19 óra
Műsorvezető: Szemere Katalin