Cinemusic 2020

A Klasszik Rádió 92.1 és a Budafoki Dohnányi Zenekar idén sem hagyja koncert nélkül a filmzene rajongóit. November 7-én a Müpából jelentkezik a Cinemusic 2020. 
A koncerten idén is a filmzene-irodalom legnépszerűbb darabjait vonultatjuk fel. Vendégművészeink közreműködésével és Hollerung Gábor vezényletével megidézünk ismert klasszikusokat, bemutatunk új szerzeményeket, felejthetetlen pillanatokat szerezve közönségünknek. 

A zenék mellett most is a vászonra csaljuk a legjobb filmjeleneteket, hogy még teljesebb élményt nyújtsunk a Cinemusic 2020 koncerten.

Jegyek már kaphatók a Müpa oldalán, illetve személyesen kizárólag november 7-én az előadás előtt másfél órával a Müpa jegyirodáiban.  Idén jelentősen kevesebb jegy kerül értékesítésre, ezzel is ügyelve a járványügyi szempontból biztonságos koncertlátogatás lehetőségének megteremtésére.

Amennyiben biztosan szeretne a korlátozott számú közönség tagja lenni, akkor vásárolja meg jegyét a Müpa oldalán ide kattintva. 

 2010 07 cinemusic cover 07

 

Az idei év az egymásra és magunkra való odafigyelésről szól, így továbbra is fontos, hogy betartsuk a szabályokat egészségünk megőrzése érdekében.

A korábbi évek Cinemusic koncertjein a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem, tavaly pedig a Papp László Budapest Sportaréna megnyitott szektoraiban minden széket feltöltöttünk, idén azonban közös biztonságunk érdekében "félházra" készülünk. Ezzel az úgynevezett „mozaikos” ültetési renddel és a további pandémiás előírások betartásával is ügyelünk a járványügyi szempontból megfelelő koncertlátogatás lehetőségének megteremtésére.


Annak érdekében, hogy Ön biztonságban és felszabadultan élvezhesse a Cinemusic 2020 koncertet kérjük olvassa el a Müpa egészségügyi előírásait ide kattintva. 


Nyomtatás   E-mail