Öt éves a Beszélő levelek sorozat

Az Intermezzoban Bálint Edina vendége Spilák Klára színművész.

Május végén online, streamelt formában nézhető a Beszélő levelek, ráadásul két külön műsorral jelentkezik az immár öt éves születésnapját ünneplő programsorozat.

A pünkösdi és az azt követő hétvégén adásba kerülő részekben többek között VI. György brit király, Bajor Gizi, Joe Biden, G.B. Shaw és Jászai Mari leveleiből olvasnak fel olyan jeles művészek, mint Spilák Klára, Hegedűs D. Géza, Fullajtár Andrea, Vándor Éva vagy Kaszás Gergő.

Beszélő levelek – kinyílik a hírességek postaládája címmel 2016 őszén indult útjára az a színházi-irodalmi programsorozat, melyben egy házigazda és öt előadóművész hívja különleges utazásra a nézőket: ismert és kevésbé ismert emberek, hírességek, történelmi személyek, művészek, politikusok életébe pillanthatunk bele izgalmas, különleges, szellemes, szerelmes vagy épp történelemformáló leveleiken keresztül.

A szombattól megtekinthető közvetítésből többek között megtudhatjuk, hogy miért írt panaszlevelet egy nő Steven Spielbergnek az E.T. megtekintése után; mit tanácsolt Joe Biden egy dadogó diáknak, és hogyan évődött egymással leveleiben Bajor Gizi és Vajda Ödön; de megismerhetünk néhányat a történelem legszellemesebb táviratai közül is. A műsort a Uknow Duo különleges hangulatú dalai színesítik.

Back To Top