FEBRUÁR VÉGÉN MENTES FESZTET RENDEZNEK AZ EGÉSZSÉGTUDATOSSÁG JEGYÉBEN

Megszervezik Magyarország első Vegán bor- és sajthelyettesítő mustráját, és a modernkori gyermeknevelés területén is kaphatunk új ötleteket.

Jövő hét végén hazánk első Vegán bor- és sajthelyettesítő mustrájára kerül sor a MentesFeszt esemény keretein belül az ELTE Gömb Aulájában. Minőségi és szakmailag elismert előadókkal, 70 kiállítóval készülnek immár harmadik alkalommal. A rendezvény legfontosabb, kiemelt témái közé tartoznak: környezet- és egészségtudatosság, vegán-, öko, glutén-, tej- és hozzáadott cukormentes termékek, vegán életvitel, tudatos sportolás és alternatív egészségmegőrzési opciók, edukációs jellegű előadások, de az előadók részletezik a gyermekek telefon függőségének kezelését is.

Ittl minden egy helyen megtalálható, amit tudni kell az egészséges életmódról, a táplálkozásról, az érzékenységről, mozgásról. Azonban ennek az eseménynek egy különleges része is lesz, méghozzá hazánk első Vegán bor- és sajthelyettesítő mustrája.

Mindezek mellett tájékozódhatunk arról, hogy melyek a jövő élelmiszerei, és hogy létezik-e az a fogalom, hogy „minden mentes”. Mik az igazi funkcionális élelmiszerek? Vegán életmód területét választók mivel helyettesíthetik az állati eredetű fehérjéket, zsírokat? Mire jók a rostok, és jelenleg hogy is áll a „Mentes” piac Európa szívében? Mindezekre választ kaphatnak a látogatók.

Vendégeink: Oltványi Zsolt, a Mentes Cukrászüzem alapítója és a MentesFeszt megálmodója, főszervezője és Pintér Dóra vegán blogger, okleveles vegán életmód tanácsadó, közgazdász

  1. INTERMEZZO – Bálint Edinával
    Adás: 2023.02.16.
Back To Top