VINCZE BALÁZS AZ ESTI BROADWAYBEN

 

Az Esti Broadwayben, a Klasszik Rádió operett és musical műsorában H.Varga Mariann vendége volt Vincze Balázs táncművész, koreográfus, a Budapesti Operettszínház művészeti vezetője. Fókuszban a La Mancha lovagja cìmű musical, amelyet novembertől láthat újra a közönség.

 

Az eredeti musical 1965. november 22-én debütált a washingtoni Square Színházban, majd három esztendő múlva a Martin Beck Színházba költözött a produkció, ahol összesen 2328 előadást élt meg. Az első európai bemutatót Madridban tartották, a magyar ősbemutatót pedig a Budapesti Operettszínházban, 1971-ben, Darvas Ivánnal a címszerepben.

Hosszú évtizedek után most újra az Operettszínházban az előadás, melyet szöveg- és kottahűen, ám modern eszközökkel, gondolatisággal és látvánnyal, lenyűgöző jelmezekkel, parádés szereposztással játszanak a nézőknek.

A főbb szerepekben többek között Homonnay Zsoltot, Németh Attilát, Nagy Lórántot, Serbán Attilát, Sándor Pétert, Kocsis Dénest, Kerényi Miklós Mátét, Peller Annát, Nádasi Veronikát és Dancs Annamarit láthatjuk, a rendező-koreográfus Vincze Balázs.

Műsor: Esti Broadway

Műsorvezető: H. Varga Mariann

Back To Top