VERES1 SZÍNHÁZ – TOVÁBBRA IS TELJES GŐZZEL ELŐRE

 

Rendkívül sűrű ez a szezon is a Veres1 Színház művészei számára, de ennek ők csak örülnek. Egyik előadás a másik után, ráadásul különböző helyszíneken, ami nem kevés szervezést és logisztikát igényel. Itt lépnek „színre” a színház vezetői és technikai munkatársai, akikre ilyen alkalmakkor extra felelősség és feladat hárul. Az Intermezzo vendége Venyige Sándor, a Veres1 Színház igazgatója.

 

Csütörtökön Egri Márta és Kálid Artúr főszereplésével egy XX. századi klasszikust, a Miss Daisy sofőrjét játsszák Dunaföldváron, szombaton Nádudvaron a Ne most, drágám! című vígjátékkal szórakoztatják a közönséget, vasárnap a Belváros Színházban pedig Az egérfogót láthatjuk. Mindemellett maga a veresegyházi helyszín különböző társulatok vendégjátékának is helyet biztosít.

Nagy sikerrel ment a RaM Színházban a Nők az idegösszeomlás szélén című új musical is. A Pedro Almodóvar filmje alapján készült darab sajátosan, ugyanakkor végtelen kedvességgel mesél lányokról, asszonyokról, elhagyott és elhagyás előtt álló nőkről. Temperamentumos, latinos zene és igazi mediterrán életérzés a színpadon. A musicalt a Veres1 Színház művészei már a nyáron is nagy sikerrel játszották szabadtéren. A darabot még november utolsó napján és december közepén is megnézhetjük a RaM Színházban.

Műsor: Intermezzo

Adás: Szerda 16:00

Műsorvezető: Bálint Edina

Back To Top