VADAK URA MUSICAL A RAM SZÍNHÁZBAN

 

Vadonatúj musical-show debütál pénteken a RaM Színházban. A Vadak ura – The Covenant előadásról Vona Tibor, A TBG producere, a Vadak Ura ötletgazdája mesél az Intermezzoban.

 

A megújult RaM Színház nagytermében péntektől vasárnapig háromszor is játsszák az új, nagyszabású, egész estés, családi musicalt.

A Vadak Ura történetének hatalmas erdejében az állatok nyolc klánba tömörülve élik békésnek tűnő mindennapjaikat. Az uralkodójuk azonban hirtelen eltűnik, az erdő egysége megrendül, a klánok meggyengülnek. Az állatoknak – ősi szertartás szerint – mihamarabb meg kell választaniuk az új vezérüket, a Vadak Urát. A klánok tanácsának három legerősebb tagja – a Medvék Klánja, a Farkasok Szövetsége és a Rókák Nemzetsége – pályázik a trónra, akik mindent bevetve, eszükkel, erejükkel, bátorságukkal, sármjukkal és ravaszságukkal küzdenek a vágyott hatalom eléréséért.

Az alkotók szándéka szerint, a Vadak Ura egy szeretnivaló, kalandos, misztikus, katartikus pillanatokban bővelkedő, lenyűgöző musical show, amelyben az ének, a zene, a tánc, a költészet segítségével ötvöződik a hűség, a szerelem, a barátság, a szépség és a természet dicsérete. A Tesla musicalben megszokott nagyívű, felejthetetlen, fülbemászó slágerek ebből az előadásból sem hiányozhatnak. A Vadak Ura egy különleges, világszínvonalú musical show, magyar alkotók műhelyéből, melynek vizuális élményét 80nm tematikus térben megépített LED fal díszlet, látványos animációk és párját ritkító jelmezpark erősíti.

A TBG Production hitvallása, hogy produkcióival egyedi, különleges, felejthetetlen családi élményt kínáljon gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. Céljuk egyedi, utaztatható, világminőségű előadások létrehozása magyar alkotók tollából.

Az előadás stratégiai együttműködő partnere a Magyar Természettudományi Múzeum.

Az előadás szereplői: Békefi Viktória, Budai Márton Zoltán, Czeglédi Ákos, Falusi Mariann, Fekete Kovács Veronika, Fésűs Nelly, Janza Kata, Makrai Pál, Simon Boglárka

Műsor: Intermezzo

Kezdés: szerda 16:00

Műsorvezető: Bálint Edina

Back To Top