ÚJRA KONCERTET AD A KOLLÁR-KLEMENCZ KAMARAZENEKAR A MÁRAIKULTBAN

 

A Reggeli Express vendége Kollár-Klemencz László zenész, író. A beszélgetés apropója: a nagy sikerű teltházas október végi koncert után a Kollár-Klemencz Kamarazenekar újra a MáraiKult Dísztermében muzsikál február 11-én.

Az Ég az erdő című Kollár-Klemencz album hanghordozó formájában 2020 őszén látott napvilágot, a dalszerző-író-énekes 2008-ban elindult szólólemezek negyedik darabjaként. Személyes hangvételű, mély érzelmekkel telített, balladisztikus dalok a természetből, az erdő közepén élő alkotótól és vonós zenekarától. Az új lemez dalai ösvényeket taposnak ki a mindennapjainkon, amelyeken elindulva közelebb visznek elveszített ártatlanságunkhoz. A Kollár-Klemencz Kamarazenekar koncertjei személyes és intim hangvételűek, a természet szeretete és jelenléte itt is meghatározó, amelyet a fellépő zenészek és az akusztikus hangzás még hitelesebbé tesz.

„Soha semmi nem érdekelt annyira, hogy csak azt az egyet csináljam. Talán mégis egyetlen dolog: menni az erdőbe n, bele a sűrűbe, a messzeségbe árkon-bokron át, mindig csak beljebb és beljebb.” – Kollár-Klemencz László dalai az erdő mélyéről érkeznek.

NYITÁNY – Szerémi Nórával
Adás: 2022.02.07.

Back To Top