TÖBB MINT 200 HÁTRÁNYOS HELYZETŰ GYERMEKNEK SZERVEZETT EGYEDI PROGRAMOKAT A BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT

 

Újra Jótékonysági limuzinos felvonulást tartottak 110 gyermeknek, rendőri kísérettel, további 120 csemete pedig felülhetett Budapest Óriáskerekére a Szegénység Elleni Küzedlem Világnapja alkalmából. A rendkívüli programokat a Baptista Szeretetszolgálat programszervezője, Baricz Dezső szervezte, hogy egy kicsit kiemelje őket a hétköznapokból, és örök élményt szerezzen számukra. Az Intermezzo Impresszió rovatában Baricz Dezső mesél a kezdeményezésről.

 

Budapest Óriáskerekén a nevetések és az örömteli sikítások váltották egymást, a főváros főbb nevezetességeit teljes körpanorámában láthatták a résztvevők. Hasonlóan telt a következő program is további több mint 100 gyermeknek: limuzinok és luxusautók várták őket a Hősök terén, ahonnan elindult a konvoj, és a fontosabb nevezetességeket érintve vonultak a drága autók körbe a fővárosban. Kalandos és lebilincselő rendezvényen vehettek részt a rászoruló diákok, akiket rendőrök kíséretében vonultattak fel extrém és drága járművekkel.

Baricz Dezső minden évben kétszer is megszervezi ezt a programot, aki immár 24 éve segíti az idén 25 éves Baptista Szeretetszolgálat munkáját. Idén is lesz Cipősdoboz-akció, valamint folyamatosan dolgoznak az emberkereskedelem áldozatainak segítésén, Gyermekhospice-Házat tartanak fenn Törökbálinton, a szolgálat Utcafront nevű részlege pedig a hajléktalan embereket igyekszik támogatni.

Műsor: Intermezzo

Kezdés: szerda 16:00

Műsorvezető: Bálint Edina

Back To Top