TEGYÉL JÓT! – ANGYALI KÜLDETÉS

 

Ötödik alkalommal rendezték meg a Szülők Háza Alapítvány, Tegyél Jót! programját. A küldetés célja, hogy 500 állami gondozásban lévő gyermek 500 kívánsága teljesüljön idén karácsonykor. Az első évben 60, tavaly már több, mint 300 gyermek által írt karácsonyi levél talált gazdára, azaz Angyalra! Az Intermezzoban Regős Judit, a Szülők Háza Alapítvány elnöke beszél a programról.

 

Múlt pénteken a Játékszín adott otthont az alapítvány sajtótájékoztatójának. A Tegyél Jót! – Angyali Küldetés című kezdeményezés keretében idén karácsonykor 500 állami gondozásban élő gyermek kívánságát teljesítik a Szülők Háza angyalai. Magánemberek mellett neves művészek, cégek és intézmények csatlakoztak a programhoz.

Regős Judit bejelentette, hogy idén minden álmukat meghaladva immár 500 Tegyél Jót Angyal (önkéktes) kapja meg a gyerekek leveleit, és még az adventi időszak előtt teljesítik a karácsonyi kívánságokat, az ajándékokat az alapítvány munkatársai személyesen adják át a gyerekeknek.

A Játékszín évek óta fogadja előadásain az alapítvány kedvezményezettjeit – állami gondoskodásban élő és nehéz sorsú gyerekeket, családokat -, és a jövőben még szélesebb körben kívánja ezt a lehetőséget kiteljesíteni.

A Jótékony Színház kitüntető elismerést a Szülők Háza alapítvány elnöke, Regős Judit adta át Bank Tamásnak.

Az Angyal Programba bárki bekapcsolódhat, ha ajándékokkal vagy egyéb felajánlással segítené a programot.

 

Műsor: Intermezzo

Adás: Péntek 16:00

Műsorvezető: Bálint Edina

Back To Top