SZÜLETÉSNAPI KONCERTRE INVITÁLJA RAJONGÓIT SZŰCS GABI

 

A Reggeli Express vendége Szűcs Gabi Fonogram-díjas énekesnő, aki Így kerek! címmel ad születésnapi koncertet meglepetés sztárvendégekkel január 24-én, hétfőn a Budapest Jazz Clubban. Az idei, kerek évforduló alkalmából igazi örömzenélés várható, a legkedveltebb swing és jazz dalok, pop nóták átiratai lesznek repertoáron. Vendég: a Cotton Club Singers.

Szűcs Gabi, Fonogram és Emerton -díjas énekesnő, a hazai zenei élet különleges hangú előadója, aki több műfajban is kiemelkedőt alkotott, több mint 20 éves pályafutása során. A hagyományos swing zene, a klasszikus ’30-as, ’40-es évek szórakoztató muzsikájának egyik legjobb hazai előadója és az electro swing zene első számú képviselője.

Egyedi, füstös hangja a swing és a jazz műfaj irányába terelte, de otthonosan mozog a pop és a soul műfajában is. Angolul és magyarul, saját dalokat vagy sztenderdeket énekel, jellegzetes alt hangja, szenvedélyes előadásmódja meghatározó alakjává tette a hazai zenei életnek. Nőiesség, humor, lendület: ez párosul az erős színpadi jelenléttel.

Műsor: Nyitány
Adás: 2022.01.20.
Műsorvezető: Szerémi Nóra

Back To Top