SZTÁROK LEJTŐN, AVAGY MI ÁLLHAT A LEGNAGYOBB SZÍNÉSZEK BUKÁSÁNAK HÁTTERÉBEN

 

A Vetítő rovat 8 óra után jelentkezik, ahol a vendég Dudás Viktor filmszakértő, a téma pedig ezúttal: Sztárok lejtőn – “A” kategóriás színészek, hogy kerülnek “Z” kategóriába?

 

A hírességek órási átalakulásokra képesek a szemünk előtt. Vannak, akik egy-egy szerep kedvéért, míg mások káros szenvedélyeik hatására indulnak el a leépülés útján. Ám szép számmal vannak olyanok, akik egész egyszerűen csak elhagyják magukat.

Azt gondolnánk, a sztárok élete felszínes, utaznak koncertről koncertre, esznek-isznak, partikra járnak, és mélyebb gondolkodás nélkül élik az életüket. A sztárrá lett művészek azonban nem ilyenek, hanem az élet problémáira érzékeny útkeresők, sok esetben önmagukkal szemben maximalisták. Latba vetik befolyásukat nemes célokért, nem ritkán feladatuknak tekintik az emberi nyomor, szegénység csökkentését (pl. segélykoncertek katasztrófák után, éhínség és betegségek elleni harc, stb).

Életük azonban válságba kerülhet, pont szenzitivitásuk miatt: nehezen tudják feldolgozni az emberi élet ellentmondásait, akár a világban, akár magánéletükben. Magas érzelmi intelligenciájuk sebezhetőbbé is teheti őket, és ha nem találnak kapaszkodót, lelki békét, csak hánykolódnak a mindennapok tengerében, esetleg – válaszok nélkül maradva – belevesznek a kiúttalanságba, magányba, belső világuk labirintussá alakul.

 

Műsor: Nyitány

Adás: Csütörtök 8:00

Műsorvezető: Szerémi Nóra

Back To Top