A MADÁRTÁVLAT ŐSBEMUTATÓJÁT TARTJÁK A HATSZÍN TEÁTRUMBAN

 

Ősbemutatót tartanak szombaton a Hatszín Teátrumban. A Madártávlat című darabról, amely érzékeny témákat feszeget, Nagy Katica színművész mesél az Intermezzoban.

 

A darab a családon belüli lelki abúzusra hívja fel a figyelmet a beilleszkedési gondokkal küzdő tinilány, Léna történetén keresztül. Egy mérgező szülő árnyékából nagyon nehéz kilépni. Többnyire rejtetten, generációkon átívelő, ismétlődő és pusztító mintázatról van szó. A bántalmazás felismerése az első lépés a láncmegszakításához.

A darabot Hárs Anna kifejezetten az Exit Generáció alkotócsapata számára írta. A Madártávlat főszerepeiben Nagy Katica, Kerekes Éva és Terhes Sándor.

Lénát anyukája egyedül neveli kicsi kora óta. Új lány a suliban. Utál otthon lenni, gyűlöli az iskolát, és valahogymindig bajba keveri magát. Dühös, boldogtalan kamasz. Nem elég, hogy egyetlen barátja sincs, de igazgatói utasításra tanítás után a különc, madárbolond Oszival kell együtt tanulnia, ami nem segíti a beilleszkedését. Nem is lehetne rosszabb a helyzet, amikor besétál az életébe Bazsó. Vagány,jóképű, és bejön neki Léna. Összejönnek. Miért van Lénánakmégis folyamatosan rossz érzése? Mintha nem bírna feljönni a víz alól. És minden éjjel rémálmok gyötrik. Hogy lehet, hogy csak Oszi mellett érzi magát biztonságban? Egy újonnan született barátságnak hála Léna rádöbben, hogy talán nem is vele van baj…

 

Műsor: Intermezzo

Kezdés: péntek 16:00

Műsorvezető: Bálint Edina

Back To Top