SZABÓ GYŐZŐ A MÚZSA ROVAT VENDÉGE

 

Múzsa rovatunkban 8 óra után Szabó Győző színművésszel beszélget Szerémi Nóra. A témák: színház, mozi, premierek, motorozás, egyensúlytartás és gyermeki sosem múló lelkesedés és energia.

 

Már megtekinthető a mozikban Herendi Gábor új közönségfilmje, a Toxikoma, Szabó Győző azonos című önéletrajzi írásán alapul, mely a két főhős, a drogos alfahím (Szabó Győző szerepében Molnár Áron) és az istent játszó pszichiáter (Csernus Imre szerepében Bányai Kelemen Barna) egymásnak feszüléséről és baráttá válásáról szól.

„Újabb filmbe vágtuk a fejszénk…akarom mondani a kardunk. ” – áll Szbó Győző Facebook posztjában, amellyel a Hadik, a leghuszárabb huszár című grandiózus történelmi kalandfilmre utal. A film szereplői, Trill Zsolt, Molnár Áron, Szalma Tamás és László Zsolt karddal a kezükben készülnek a forgatásra, Szabó Győző gyermeki lelkesedéssel fogott hozzá a vívóleckékhez.

A Hab a tortán mesesorozat keretein belül szeptember 24-én mutatták be feleségével – Rezes Judittal – Marék Veronika: Boribon és a 7 lufi című meséjét a Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorházban.

Szeptemberben volt még egy másik premier is. A Thália Színházban a Lövések a Broadwayn című musical.

Műsor: Nyitány

Kezdés: péntek 7:00

Műsorvezető: Szerémi Nóra

Back To Top