SASVÁRI SÁNDOR A MÚZSA VENDÉGE

Múzsa rovatunk vendége pénteken Sasvári Sándor Jászai Mari-díjas és EMeRTon-díjas magyar színművész, zenész, lovas.

 

 

 

Sasvári Sándort kérdezzük a Jézus Krisztus szupersztár előadásról, valamint az Operaház Fantomjáról is, amely a Madách Színházban látható. De szó lesz a lányával közös fellépésekről és természetesen a lovassport egyesületésről is.

“Huszonkilenc évesen játszhatta először Jézus szerepét a magyarországi ősbemutatón. Most pedig a zenés színjátszás történetében újabb bekezdést nyithatott. Nem volt példa ugyanis arra, hogy valaki több, mint húsz év után újra eljátszhatta ugyanazt a szerepet.”

Pályafutását énekesként és basszusgitárosként kezdte. Számtalan színpadon és szerepben láthattuk már Magyarországon és határon túl is. Repertoárja több száz dalt tartalmaz a legismertebb musicalekből, világslágerekből és saját dalaiból. Évente több tucat fellépése van lányával, Sasvári Lénával és szólóban egyaránt. 2007-ben egy 18 tagú zenekart hozott össze, amelynek több tagjával a közönség örömére azóta is megünneplik a jeles eseményeket.

Midnight Lovassport Egyesületet is működteti. Az egyesületet lováról, Midnight –ról nevezte el, akihez ugrás rekordja is fűződik, ami 185 cm.

 

Műsor: Nyitány

Kezdés: Péntek 7:00

Műsorvezető: Szerémi Nóra

Back To Top