REKORDSZÁMÚ NÉZŐ KÖVETTE AZ MVM ZENERGIA KONCERTET

Az Impresszióban Bálint Edina vendége Szentpáli Roland többszörös nemzetközi versenygyőztes és Artisjus díjas tubaművész, zeneszerző, akivel az MVM Zenergia koncert sikeréről beszélgetnek.

 

Hatodik alkalommal hívta életre az MVM ZENERGIA elnevezésű nagyszabású koncertet az MVM. Idén minden eddiginél több támogatói jegyet vásároltak a nézők. Új helyszínen, a Budapest Kongresszusi Központban ülve és online közvetítést nézve mintegy háromezer néző követte figyelemmel az egyedülálló kulturális programot. A legismertebb hazai zeneművészeket és változatos zenei műfajokat felvonultató koncert teljes jegybevételét idén is jótékony célra ajánlotta fel az MVM.

Gershwin, Orff, Puccini és Paganini mellett Szentpáli Roland, Presser Gábor és Goran Bregović szerzeményei és átiratai is felcsendültek. A különleges eseményen a klasszikus zene, a könnyűzene, a jazz, a világzene és a népzene világából jól ismert művek szólaltak meg olyan átiratokban, hangszereken és előadókkal, amelyeket ebben a formában korábban még sosem hallhatott a közönség.

Back To Top