REGŐS JUDIT A DUETT VENDÉGE

 

A Szülők Háza több, mint 15 éve indult el Gazdagrétről. Regős Judit alapító, eredeti célja a szülők segítése volt, valamint azoknak a családoknak a támogatása, akik nem tudnának megfizetni egy ilyen szolgáltatást. Létrehozott egy helyet, ahol a gyerekek nem csupán játszhatnak, hanem emellett a szüleik is kikapcsolódhatnak és szakértő segítséget kaphatnak. A Duett vendége Regős Judit, a Szülők Háza Alapítvány elnöke.

Ehhez kapcsolódik a Tegyél Jót jótékonysági program, amelyben önkéntes családok, vállalatok segítségével élménynapokat szerveznek állami gondozott gyermekeknek is egész évben.

A pandémia ideje alatt folyamatosan digitális fejlesztéseken dolgoztak, a járványügyi helyzetből adódó feszültségek oldására hozták létre a Szülők Háza Digi Bölcsit, amely a Szülők Háza bölcsődéiben nyújtott szolgáltatások kiterjesztését jelenti a családok otthonába.

Jelenleg 3 családi központban, 7 családi bölcsődében tudják a családok igénybe venni a Szülők Háza szolgáltatásait Budapesten, Győrben és Érden. Az idei évben további 3 központtal és 9 családi bölcsődével bővül a hálózat partnerekkel együttműködve.

DUETT – Bálint Edinával
Adás: 2022.04.10.

Back To Top