RÉGI SIKERELŐADÁSOK ÉS ÚJ BEMUTATÓK A CENTRÁL SZÍNHÁZBAN

 

Az Intermezzo vendége Puskás Tamás, a Centrál Színház igazgatója, akivel Bálint Edina arról beszélget, hogy az új évadban igazi színházi térben, sztárszínészekkel várják a nézőket.

A régi nagysikerű előadások – My fair lady, Nemek és igenek, Házassági leckék középhaladóknak, New York-i komédia, Függöny fel! és Pletykafészek – mellett négy új premiert tűz műsorára a Puskás Tamás vezette teátrum.

A Centrál Színház komoly tervekkel és friss lendülettel indul neki a 2021-22-es évadnak. A múlt héten már játszották Pokorny Lia LIAson című előadóestjét, mely prózában és dalban a szerelemről mesél. A Mezei Mária, Ruttkai Éva és Psota Irén által meghonosított műfaj lényege, hogy egy érett művésznő egy estére vendégül látja az iránta érdeklődő nézőket és megmutatja nekik előadóművészete színességét, tehetsége sokszínűségét.

Október 24-én lesz a Beszélő fejek című darab bemutatója Borbás Gabival, Liptai Claudiával, Sztarenki Dórával és Scherer Péterrel. Alan Bennett meséi hétköznapi emberekről szólnak, akik extrém helyzetekben találják magukat. A négy monológ, hol humoros, hol megrázó, de mindig mélyen emberi. „Ha elég közel hajolunk, kiderül, hogy a távolról szürke emberek élete egyedi és megismételhetetlenül érdekes, csakúgy, mint mindannyiunké.” – nyilatkozta az előadás rendezője, Puskás Tamás.

Back To Top