ÖNÁLLÓ NOVELLÁSKÖTETET ÍRT KOVÁCS ÁKOS

 

A Könyvjelző rovat vendége Kovács Ákos Kossuth-díjas dalszerző, zeneszerző, költő, a téma pedig Ákos első önálló novelláskötete.

 

Novelláskötettel jelentkezett Kovács Ákos. A népszerű énekes, dalszerző Ezt nem lehet megúszni című kötete az elmúlt két évtized terméséből tizenhét írást tartalmaz. A könyvben Ákos „a vírusos időszakban írt, bővített, illetve tovább csiszolt munkái” kaptak helyet. Csupa olyan kérdést vet fel a könyv, amit nem lehet megúszni. Mindezt érzékenységgel, mindent átható figyelemmel.

“Nemrég megjelent első novelláskötetem, az Ezt nem lehet megúszni egyik írásából, A taxisból kisjátékfilm készül, amelynek én írtam a forgatókönyvét és magam is rendezem. A Záróvonal című kisjátékfilmhez valamennyi jelenetet leforgattunk, az utómunka van még hátra, reményeim szerint 2022 első felében fogjuk bemutatni” – mondta Ákos.

A tíz-húsz percesre tervezett, Juhász Viktor operatőri munkájával készülő kisjátékfilmet a Duna Televízióban, a YouTube-on és elképzelhető, hogy a mozikban is meg lehet majd nézni. A Záróvonal főszereplője Papp János színművész lesz, de felbukkan benne Kubik Anna, valamint Ákos két lánya is

Back To Top