ÓKOVÁCS SZILVESZTER A CAPRICCIO VENDÉGE

 

A Capriccioban vasárnap 16 órakor Novotny Anna és Zsoldos Dávid várja Önöket. A műsor vendége Ókovács Szilveszter, a Magyar Állami Operaház főigazgatója, akivel az Eiffel Műhelyház megnyitója kapcsán beszélgettünk. 

 

A Műhelyház mellett szóba kerültek az Opera további játszóhelyei, valamint visszatekintettünk Ókovács Szilveszter, az Operaház élén eltöltött bő tíz évére is.

Az Opera hiánypótló és nemzetközi összehasonlításban is egyedülálló, multifunkcionális jelmez- és díszletgyártó műhelye és raktárközpontja, ami egyebek mellett próbacentrumként, látogató- és képzési központként is működik majd, már az elmúlt évad folyamán is több produkció helyszínéül szolgált, valódi működési ritmusát azonban csak az Újranyitó Évadban veheti fel. A kőbányai rozsdaövezet rehabilitációjában úttörő szerepet játszó Eiffel Műhelyház hivatalosan a 2021. október 24-ére meghirdetett Újjászületésnap ünnepi gálaelőadásával nyílik meg, változatos programjaival ugyanakkor már az évad indulásától a nagyközönség rendelkezésére áll.

Műsor: Capriccio

Kezdés: Vasárnap: 16:00

Műsorvezető: Novotny Anna és Zsoldos Dávid

Back To Top