MVM Zenergia a Budapesti Kongresszusi Központban

Az Intermezzoban Bálint Edina vendége Balázs János Kossuth és Liszt Ferenc -díjas zongoraművész, fókuszban az MVM ZENERGIA.

A beszélgetés már visszahallgatható ITT:

Az MVM hatodik alkalommal kelti életre az MVM ZENERGIA című nagyszabású koncertjét szombaton este nyolctól, amelyet idén a Budapest Kongresszusi Központban, vagy akár online, az otthonuk kényelméből is élvezhetnek a nézők. Az eredeti tervek szerint szabadtéren, a Bazilika előtti Szent István téren rendezték volna meg, de az előreláthatóan hűvös, akár esős idő miatt a szervezők a Kongresszusi Központ mellett döntöttek.

Az idei koncerten öt zenei műfaj is megjelenik, így mindenki megtalálhatja a számára kedves dallamokat. Az MVM ezúttal is a teljes jegybevételt jótékony célra ajánlja fel. Legutóbb 2019-ben élvezhettük az MVM ZENERGIA utánozhatatlan hangzás- és látványvilágát, idén ismét lehetőségünk nyílik átélni ezt az élményt. Az idei MVM ZENERGIA zenei repertoárja sokszínűbb, mint valaha, ezúttal a legismertebb magyar zeneművészek 6 kiválósága csillogtatja meg virtuozitását.

A 14 darab során mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebb etűdöt, hisz a klasszikus zene, könnyűzene, jazz, világzene és népzene világából jól ismert művek csendülnek fel. Mindezt olyan átiratokban, hangszereken és előadókkal, amelyeket korábban még sosem hallhatott a közönség. A nagyszabású koncert élő zenei műsorát fényfestés teszi még emlékezetesebbé. Az este során fellép a legelismertebb magyar zeneművészek közül: Balázs János (zongora), Balogh Kálmán (cimbalom), Lajkó Félix (hegedű), Szakcsi Lakatos Béla (zongora), Szentpáli Roland (rézfúvós hangszerek), Tompos Kátya (ének). Műsorvezető: Bősze Ádám.

Az MVM a jegyeladásból befolyt teljes összeget idén is jótékony célra ajánlja fel. Még szombatig az mvmzenergia.hu weboldalon szavazhatnak az érdeklődők, hogy az MVM mely szervezetet támogassa. A szavazásban idén a Cantemus Közhasznú Alapítvány, a Budapesti Hidroterápiás Rehabilitációs Gimnasztika Alapítvány és a SZIKRA Tehetséggondozó Egyesület vesz részt. A legtöbb szavazatot kapott szervezet nevére az MVM ZENERGIA koncert elején derül fény.

forrás: https://mvmzenergia.hu/#eloadasrol

Back To Top